2008-02-02

Framtiden


Jag har funderat mycket på framtiden ett tag. Jag blev ju moster för ett par veckor sedan och så fort ett nytt liv börjar så blir jag alltid lite sentimental. Vad har jag gjort med mitt liv t ex och vad händer med mina barns liv? Ingen vet ju vad som kommer att hända och alla önskar ju sina barn ett gott liv, och jag hoppas verkligen att de väljer rätta vägar genom livet. Det finns så mycket farligt omkring oss och världen ser ut som den gör. Varför sätter man barn till världen då?
På sb.com är jag numera värdinna för den månatliga "Doodle Challenge" och "knorren" denna månad är att doodla på själva kortet. På denna har jag doodlat med en Pentel Hybrid Gel pen 1.0, guld... och använt min första bit av "Grungeboarden" som jag fick i förra veckan. Nu sägs det ju att Grungeboard inte är syrafritt, men jag hoppas kunna behålla denna bild ett tag i alla fall. Som tur var har jag bilden på datorn!

2 kommentarer:

Tesa sa...

Det är bland det finaste jag läst i journaling-väg. Och jag förstår precis hur du menar. Den är underbart finstämd denna. Fotot är så härligt och passande till det du vill säga.

Tracey sa...

Gorgeous photo and page - great work my friend XXX