2008-01-31

Designa ett A4 ark....

Jaha, nu är det evigheter sen jag hade ett inlägg här. Men nu händer det grejer. Anna som äger Pysselgården, frågade mig om att designa stämplar. Hon och min vän Ullis har tydligen pratat om detta och så visar det sig att två i hennes design-team också varit intresserade att göra stämplar. Så nu är det bara att börja skissa.... lite nervöst är det minsann, och inte har jag en aning om vad jag ska fylla en A4 med. Anna ville att jag skrev några, det är ju väldigt få stämplar med svensk text på. Swirls-marknaden är nog fylld tror jag, men man kan ju doodla så mycket mer än snirklar och flourishes. Har du som läser bloggen några förslag så tar jag tacksamt emot dom!

För övrigt vill jag bara nämna något om bilden som du ser. Detta är min yngre son när han ska ha sitt "arga" ansikte. Hans tröja har hans snälla mamma köpt egentligen MEST för att den skulle vara rolig att ha med på en bild och scrappa den (....hör ni hur fånigt detta låter??!!) och nu har jag fått kanon bilder med hans arga min!! Är jag helt besatt eller är jag helt besatt? I alla fall kan man säga att jag nog är lite kocko!! :)



4 kommentarer:

Ulrica sa...

Jaaa vad glad jag blir att höra detta!! Tesa föreslog ju till dig att du skulle designa stämplar och när jag sedan hörde Anna ringa företag för att få prisuppgifter var jag ju tvungen att nämna dig! :) Tyckte att hon skulle fråga dig eftersom du är så sjukt duktig på att doodla. Mina förslag är sådana saker som du skriver på dina kort som du gör. Typ, texter som Lycka Till, varianter av Grattis, Tack, mm. Har föresten haft flera kunder som frågat efter barndops relaterade stämplar och produkter så att göra något i de banorna kanske kunde vara något? Jag är så glad för din skull om detta blir av! Det vore ju slöseri om inte fler kan få glädje av din talang!

Ps. Jag älskar E's arga min!! Hehehe, hur söt som helst. Och "nå jå" lite kocko är du allt!! ;) DS.

Tesa sa...

JAAAAAAAA!!!! (var min första tanke och känsla så jag struntar i att jag härmar Ullis)

Med din talang var det bara en tidsfråga! Så himla kul! Skriv saker - SNÄLLLA!!!! Och det skullle vara kul med lite "avlånga" stämplar som kan fungera som ramar och så. Och även om det finns många swirlar så finns inte "dina"... Och sen älskar jag dina blommor med stjälkar - kanske en byggsats???

Det ska bli så himla spännande!

Elzie sa...

Låter som om du är bara lite besatt, ha, ha. Har aldrig ens tänkt tanken på att köpa kläder som ska passa till en lo!!!
Ha en bra dag.
Kram Elzie

pysselgard.info sa...

Jag ser med spänning fram emot att se några färdiga alster.
Jag vet att du är bra men det ska bli spännande at kunna visa resten av scrapsverige vilka härliga stämplar som du kan fixa till.
Känn ingen press....det skall vara roligt....

Lycka till, vi ses