2007-12-09

Klottra på arbetstid!

Jag är personen som lyssnar bättre om jag sitter och ritar eller klottrar på ett papper. Detta hände senast för två veckor sedan när jag var på Kvinnofridsmässa i Halmstad. Vad händer? Jo, när en åklagare sätter igång att prata om hur man handlägger kvinnorfridsärenden så tar jag fram mitt block. Jag kommer faktiskt ihåg nästan vilken snirkel jag gjorde under tiden som åklagaren pratade!
Det är spännande att bara låta pennan gå när huvudet egentligen är koncentrerad på något annat. Kommer du inte själv ihåg hur det var i skolan? Man hade någon lärare som "mässade" och man kunde lätt sitta och rita under tiden! I sexan hade vi till och med stora pappersark fasttejpade på bänkarna som vi fick rita på (vår lärare var jättebra på det viset). Vilka kreationer som uppstod där och då! Tänk bara på de tillfällen när du satt i telefon med din bästis, pennan och pappret kom fram och man pratade och klotrtrade i flera timmar i sträck!

Har du en stund över, ta en bit papper och fyll den med det som handen leder dig till att rita. Det är häftigt! Ha en skön andra advent förresten! :)

2 kommentarer:

Tesa sa...

Hej!
Välkommen till bloggandets underbara värld!!! Du har ju hållit på snart en månad och så ger du dig till känna först nu! VA! Jag länkar din sida från min om det är ok!

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen - jäklar människa vad du är bra på att doodla!

Elzie sa...

Nej men hej du! Vad kul att du har en blogg också. Och det verkar ju vara full fart alla redan. Är vi mer som har bloggar som man inte vet om *s*?
Kram Elzie