2012-05-01

Mina Dylusions Ink Sprays


Här kommer ett litet tag album med de nya sprayerna från Dylusions. Jag har följande färger: Vibrant Turqouise, Fresh Lime, Bubblegum Pink och Pure Sunshine. Jag sprayade ett CS med färgerna och delade arket i 6 delar så varje del var 4x6. Sen använde jag lite olika "on the edge" dies från Tim Holtz och stämplar från Dylusions. 
Tagalbumet ska man ha med sig när man är och handlar... hehe, jag skröt tidigare med att jag minsann inte kommer att köpa dubletter av saker och ting.... nu är gränsen nådd, jag måste ha ett system så att jag inte köper dubletter av vissa saker. 
Jag tycker väldigt mycket om de kklara och förgstarka pigmenten i sprayerna och rekommenderar alla att prova dom! Nu vill jag ha alla flaskorna! :)
Tack för att du tittar in! XXX /Pia

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka vackra, färgstarka tags du har gjort, och vilken smart idé! Gillar också hur du fått till wellpappen på framsidan, jättesnyggt!

Stephi sa...

men guu va snyggt ballt fantasifullt!!

Camilla sa...

Men vad snyggt och fiffigt. Undrar om jag ska låna iden från dig, det är ju så svårt att ha allt i huvudet när man är iväg.

BellaMio sa...

Såååå så läckert!!! Precis i min stil :) Inspireras massor av färger och coola stämplar!

Tack för titten.

Sandra sa...

Hej Pia! Men åh vad läckert tag album du gjort! Kram Sandra

Tigerblomma sa...

Åh så läckert! Det här går jag igång på! Kanonidé!

Anonym sa...

Åhhh, vad snygga och färgsprakande! Jag gillar verkligen den rivna kanten med wellpappen under - urläckert!
Kram Hanna

Angelica sa...

Det här är något för mej, tycker alltid att jag har full koll när jag sitter hemma i pyssel rummet men släpp ut mej på en mässa eller i en butik och jag kommer inte ihåg om jag äger en Vintage Photo dyna :)
Och bland dom snyggaste "fusklappar" jag någonsin sett!!
Ha det gott!!