2009-02-09

Mera DT alster!

Batterierna är slut i kameran och så här kass är jag på att scanna och klippa ihop.... jaja... det är i alla fall fler lo´s av mitt månadspaket! Jisses vad kul det är med både Chemistry och Marrakech!
På den första lo´n har jag sytt på vänsterkanten med Scrapper´s Floss och använt lite rosa spetsband. Den lilla turkosa blomman är Spellbinder´s Nestabilities, Maria ska nog beställa hem det till butiken, men just nu finns det inte sådana att få tag på där! Fotomattan är doodlad och titelbokstäverna är utstansade med cuttlebug och qk alfabetet blossom.
Den andra lo´n är väldigt enkel. Ville visa de fina papprena ordentligt och skar olika tjocklek på remsorna. Fågeln är en av de nya från Imaginisce Snag ´em stamps. Bradsen är "bankade" med Tim Holtz textured hammer! Titelbokstäverna är American Crafts Thickers!

Tack för att du tittar in!

6 kommentarer:

MissMian sa...

Vilka snygga LOs!! Jag var lite tveksam på BG's nya serier först men nu ser jag ju att de är helt otroligt snygga!!

Katrin sa...

Vilka tjusiga! Jag kan tänka mig att de nya Basic Grey är underbara att skapa med... Jag är så sugen att inhandla dom=) Men mitt köpstopp är ett tag till=( Varje gång jag är inne på någon butuki som har dom rycker det i klick fingret;)

Ha Det gott!

Pyzzlis sa...

Hej,
Hittat dig på Svensk scrapbooking, och tycker att du har en underbar blogg. har nu blivit utmanad från en annan blogg som jag skcikar vidare til dig./Pyzzlis
http://pyzzellandet.blogspot.com/

Kamilla sa...

ÅÅå vad fina!!
jag skulle gärna ha din handstil ;)
Kram

Pirayan sa...

Fisketur är verkligen jätteläcker, super snygga mönstrade papper i nice kombo!

Ammi sa...

Superfina layouter, väldigt mycket Pia :-) kram