2008-10-04

Svensk Scrapbooking Oktober utmaning

Svensk Scrapbooking har i månadens utmaning temat "Vänner/vänskap". Detta är mitt bidrag i den tävlingen. Har haft dessa "All about a Boy" papper från Fancy Pants liggande väldigt länge, men nu fick jag till det tycker jag! Titeln är "Hippie Chick" från Cuttle Bug, vissa kanter är ruggade med sax och inkade med Tim Holtz distress inks, Walnut Stain och Shabby Shutters. Alla stygn är doodlade med Zig Writer black. Fick användning av min "Word Window punch" också! Det är den lilla biten som datumet står på! :)

Tack för att du tittar in! *Kram* Pia

10 kommentarer:

Ullis sa...

Helt suverän LO!! Jag fullkomligt älskar färgerna och bilden är underbar! Galet snyggt!! :)

Irena sa...

Helt underbar. Älskar färgerna. Den här punchen word window, var kan man få tag i en sån?

anneh sa...

En helt underbar LO! Härlig bild av killarna och fantastiska papper i en perfekt harmoni =)

Ammi sa...

Jättesnyggt, vilka härliga färger!

Jeanette sa...

Vilken fin lo. Härliga färger och underbart kort.

Kram Jeanette

StrawberryPia sa...

Word window Punch är från Stampin´up och jag var med på en gruppbeställning på Svenskscrapbookin! så kolla där i forumet, ibland finns bra gruppbeställningar. Kram Pia

Anki sa...

Vad kul att du tyckte om min kortskiss! Angående SU så har jag försökt få hit dem till Sverige, men de är inte redo för Skandinavien ännu. Jag hoppas att det inte dröjer alltför länge. Deras produkter är superbra! Säg till om du vill ha kontakt med en bra SU demo - jag har 2 bra kontakter med SU demo i USA.

Anki

Ulrica... sa...

Härlig lo & kortet nedanför, superfint! =)

Ha det gott, kram

Kamilla sa...

Så underbar lo =)
och vilket mail art wow säger jag bara ,jättesnyggt!

TesaB sa...

Den är så härlig - pappret är hur snyggt som helst och jag håller med - du fick till det. Big time! Och tack för besöket- men du får inte skriva sådär, för jag blir generad. Det är ju tvärt om vet du! LOL!