2008-05-24

Min scrappärm 2007

Äntligen har jag iordningställt min pärm för förra året. Ville ha en enkel look, så man snabbt vill titta vad som finns i pärmen och inte fastna på utsidan! Jag har planerat att sortera mina scraplo´ter som de kommer. Inte någon särskild orning efter datum eller annat. Det är jag för lat för. Det var en som sa till mig att det är ju kul att ha dom i den ordning man gjort dom för då ser man ju utvecklingen i ditt skapande, och det är ju sant. Detta är min första pärm, och där finns min allra första lo och den jag gjorde 31 december 2007! Detta kommer att bli en "historisk resa" både då det gäller barnen men även mitt scrappande! :)
Det jag använt är ett mönstrat papper från Basic Grey´s serie Blush, 4 siffror som jag målat med cracklepaint "broken china" och swirls som jag doodlat själv. Nu när jag ser det så är detta faktiskt en summering av hela förra årets scrap. Basic Grey var det första pappersmärket jag fastnade för, doodling har ju blivit min signatur och cracklepaint är en av mina nya älsklingar! :)
Ha en skön helg alla!

3 kommentarer:

Tesa sa...

Hihi, det är VERKLIGEN DU!!! Stilrent, fantastiska färgkombinationer och doodling och just dom produkterna! KUL!

mias pyssel verkstad sa...

åhh vad fint det blev!! Nu blir jag sugen på att sätta igång med mina pärmar med en gång =)
har du fäst pappret med lim.. eller hur gjorde du.. man vill ju inte att pappret lossnar när man drar pärmen in och ut ur hyllan.
Förlåt mig för alla frågor =)

mias pyssel verkstad sa...

åh vad fin. jag blir sugen på att sätta igång med mina direkt =)