2008-03-31

Testa en skiss - nr 2

Anneh har gjort denna färgglada och skojiga lo! Vilken härlig bild! Tack för att du skickade den till mig och tur att du kunde göra om den trots allt limkladd du hade otur med!! :)

Jannike har gjort denna härliga blommiga lo och använt sig av min skiss! Tack Jannike, du har verkligen fått till en underbar vårlo!!


Här är min tolkning av skissen. Jag har använt "puffy paint", vet inte vad det heter på svenska. Cirklarna är i alla fall gjorda med gelén som stelnar och blir jättehård. Det är lite glitter i den också och så är färgerna genomskinliga. Kul effekt måste jag säga. Titeln är "blossom" QK. Spetsblommorna är embossade och texten ovanför är handskriven.


Det här med att lägga ut skisser var ju fantstiskt roligt så här är nummer två som jag gjorde igår. Du får tolka den precis som du vill och använda vilka färger du vill "the sky is the limit". När du är klar kan du väl maila mig på: piasmultronoga@hotmail.com så andra som läser min blogg får njuta av ditt alster! Se till så att du skickar en kvadratisk fil! Men framför allt ha kul!! (obs! Cirklarna betyder inte att du måste göra cirklar utan gör något annat om du vill! )

6 kommentarer:

Cath. sa...

Kul! Du är ju bra på det där... Får se om jag har tid nu när påsklovet är slut...

Kamilla sa...

Ååå jag blev så suugen =)
Men jag säger som Cath,påsklovet är slut,men jag ritar av den & ser om jag hinner,den var jättefin + att det är kul att skapa eter skisser ;)
Kram!

Anne/anneh sa...

Nice Pia, very nice! Nu kan jag ju ta den här skissen istället, jag som ville göra cirklar men det blev en massa cerisa blommor;0)

Tjingeling!

/Anne

Anne/anneh sa...

Vilken fin LO! Och vilken HÄRLIG bild! Gillar också ditt sätt att lägga rubriken över fotot:0)

/Anne

TinaStina sa...

Jättefina LOs! Gillar båda två och det är kul att se olika tolkningar av samma skiss! Puffypaint? Var köper du det någonstans? Verkade kul att jobba med.

Jeanette sa...

Vilken fin skiss och fina tolkningar av skissen.